Guusje en Witje..

Zijn bij ons komen wonen op 30 Augustus 2003.

Ze zijn geboren op een Lochemse boerderij op 30 April 2003.

De Familie Pet heeft heel goed voor ze gezorgd, helaas was hun moeder vroeg overleden door een ongeluk.  Guusje en Witje leefden op de boerderij samen met nog een aantal broertjes en zusjes, Ze waren eigenlijk alleen maar gewend om buiten te zijn..

Tijdens onze vakantie op de boerderij bij de Familie Pet, was Juliette verknocht aan Witje, uiteindelijk mochten we zelfs twee kittens meenemen naar Den Haag.

Witje: een klein katertje en Guusje: een klein poesje, broer en zus, gezellig..

Zij hebben allebei de tekening van een Cyperse kat, en zijn kortharig.  Witje heeft in de witte verf gestaan, en heeft een typisch cyperse vacht (Zwart/Bruin/Grijs) op z'n rug, poten en buik zijn wit.  Guusje heeft in een kleiner laagje witte verf gestaan, zij heeft een mooie Grijze/Donkergrijze vacht cypersche tekening met een witte streep van onderen van kop tot kont.

Witje woog 1,2 kg. en Guusje woog 1.5 kg. toen ze bij ons kwamen.. nu een maand later weegt Witje 2,0 kg en Guusje 1,7 kg.

Voorlopig houden we ze nog even binnen...

Ze hebben het best naar hun zin hoor... eten, ravotten, slapen, eten, ravotten slapen, eten, ravotten.. Als ze samen liggen te luieren, sabbelt Guusje graag aan de vacht van Witje die dan vervolgens enthousiast op z'n eigen teen of die van z'n zusje begint te zuigen.. waarschijnlijk een soort tepeldrang..

De laatste foto - eind September 2003 (Klik op de links voor nog meer foto's):